|
Post by Luke Skywalker on Feb 16, 2006 13:33:25 GMT 1
Itt volt a Desaan eleni végsõ leszámolás ahhol Kyle sok Sötét Jedit áttéritett az Erõ világos oldalára ezzel sokkal Több Jedi lett és sokkal több mester is született. Itt látta elöször Jaiden Korr a jogart.
|
|
|
Post by Jax on Feb 24, 2006 11:59:51 GMT 1
A Birodalmiak ideérnek. Hamarosan itt felálitanak egy rögtönzött parancsnoki központot. Az egyik birodalmi tiszt üzenetet küld DOOM-1-nek az Echelon csillagromboló parancsnoki hídjára. - Uram az erõink már az Akadémia közelébe járnak. Doom-1 hologramja megszólal - Jó munkát végeztek. - Köszönöm nagyúr. - Leszállok és magam végzek a Jedik-el. De több Jedi ejtsenek foglyul föleg a 16 éven aluliakat. Igen nagyúr. Úgy lesz ahogy kivánja
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 25, 2006 17:52:55 GMT 1
Szinte elértük a templomot, amikor megszólal Katarn komunikátorja: -Segítségre szorulunk... Hátbatámadtak minket... Áááá..... -megszűnik az adás és már csak a recsegég hallatszik. -A fenébe is tudtam, hogy csapda! Hogy hagyhattam magam így áttverni -mérgelődik a jedi -Nekem azonnal vissza kell mennem, rádbízhatom a templom felszabadítását? -Megpróbálhatom -mondom tétován -Vagy megteszed, vagy nem. A jedi sosem próbálkozik. Vagy végrehajtja a feladatot vagy bele se kezd.//Jedi kódex// -Visszafoglalom, ha addig éllek is! -válaszolom határozottan -Ez a beszéd! Megybízom benned, sok szerencsét -mondja és megfordítja robogóját, majd teli gázt adva visszaszáguld a hadszíntérre -Most meglátjuk feren jó mesterem voltál-e -mondom és én is teljes ebbeséggel célbaveszem a templomot
//védi valamilyen különleges egység a templomot? Esetleg megérkezett DOOM-1, hogy végezzen az ellenállásal? mi maradt az itt harcoló jedikből?//
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Feb 25, 2006 22:35:12 GMT 1
Hirtelen a templom mellől az erdőből egy fekete köpenyes alak siet elő szótlanul. A jelenlévők megfeszülnek és még idegesebbé válnak, mikor a figura hátrahajtja a csuklyáját. Halványkék bőr, vörösen izzó, villogó szempár. A köpeny ujjából egy rendkívül megmunkált féánykardmarkoalt csusszan elő és a penge halványzöld aurával életrekel(körülbelül a KotOR-beli Viridan). -Foglaljuk vissza a templomot-mondja megvillanó szemmel.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 25, 2006 23:54:42 GMT 1
Látom, ahogy egy fekete köpenyes alak lép ki az erdőből. -A fene egy Sith -gondolom magamban. -Nem baj, majd jóútra térítem az eltévedt beáránykát. -és célba veszem, hogy elgázoljam a sötét lelket. Ekkor felvillan kezében a zöld kard, én meg az utolsó pillanatban kikerülöm és nagy fékeléssem legállok mögötte. Leugrom a járgányról és mellé lépek. Megropogtatom az ujjaim és a nyakam. -Megjött az erősítés -mondom és én is felkattintom kékszínű fénykardom -Reszkessetek betörők! Kiáltom jó hangosan, hogy még a legsüketebb rohamosztagos is meghallja és belevetem magam a küzdelembe.
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Feb 26, 2006 11:09:11 GMT 1
A chiss megpörgeti maga körül a fénykardot és követi ismeretlen társát. //Öh..már csata van? //
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 26, 2006 11:11:44 GMT 1
/aha/
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 26, 2006 13:54:34 GMT 1
Ahogy reméltem a rohamosztagosok egy része felém fordul és tüzetnitnak rám, ezzel némileg az ostromlottak fellélegezhetnek. Kivédem és visszaküldöm a lövedékeket //V. Stílus – Shien/Djem So – A Krayt Sárkány útját használom//, ettől páran kifekszenek. Mikor úgy látom, hogy kicsit már megcsappant a számuk én is támadásba lendülök. Először egy lökéshullámot küldök a rohamosztagosok egy csoportaja felé, akik szépen eltaknyolnak a földön, így sértetlenül közéjük keveredve jevághatok néhányat. Már éppen végeznék a csoport utolsó tagjával, amikor egy lépegető AT-ST csörömpölve előbukkan az épület sarka mögül és tüzet nyit rám. A rohamosztagost még levágom és az Erő segítségével felragadok egy sziklatömböt és pajzsként magam elé tartva felfogomvele a turbólézer lövedékeit. De veszélyes lenne sokáig így védekezni, hátulról bármikor jöhet egy újabb csapat rohamosztagos, ezért a Chiss jedi-re kiáltok -Hé! Kékbőrű barátom, segíthetnél ez alá a kavics alá küldeni a lépegetőt. Egyedül nem bírok vele
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Feb 26, 2006 17:37:40 GMT 1
Jerlon az alapformája, az Ataru mellett döntött, mivel a Soresut és a Makashit még nem ismerte eléggé. Felugrott, megpördült a levegőben, majd elrúgta magát a sziklától, amihez érkezett, így az AT-ST tetejére került. Beleszúrta a fénykardot a tetejébe, oda, ajol a vezető ül, majd húzott egy függőleges vonalat, elintézve ezzel a tüzért is. Leugrott a számára még mindig ismeretlen, döbbent Jedi elé. -Tessék-mondta kimérten.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 26, 2006 17:45:20 GMT 1
Nem egészen így gondoltam a dolgot, de mindegy, a lényeg, hogy a lépegető már a múlté. -Kösz -mondom -ha itt végeztünk vendégem vagy egy italra De a csata még korántsem ért véget. Minden erőmet összeszedve a szikát a rohamosztagosok egy másik csoporja közé hajítom, közben a megerőltetéstől ordítok egyet, erre azok is felfigyelnek, de csak páran képesek megmenekülni az elől, hogy palacsinta legyen belöllük.
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Feb 26, 2006 18:30:24 GMT 1
Ám mikor a kő a föld fölött volt fél méterrel, (tehát már megölte a rohamosztagosokat) megdermedt a levegőben. Jerlon állt nem sokkal odébb kinyújtott kézzel. Elkezdte pörgetni a követ és végigszántotta vele a csatateret. A végén belevágta egy újonnan felbukkant AT-STbe, aminek így nem sok szerep jutott a csatában.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 26, 2006 22:27:22 GMT 1
-Szép -mondom elismerően a Chiss jedinek Bár folytatnám a harcot, míg az utolsó rohamosztagos is életben van egy hang a fejemben megpróbál erről lebeszélni. Ekkor eszembe jut, hogy mostmár a jedik közé tartozom és így nagy felelőség is hárult rám. -Adjátok meg magatokat, ezt a bulit nem ti nyertétek. Aki leteszi a fegyvert és önként megadja magát ígérem nem esik bántódása. -Mondom A megmaradt rohamosztagosok tétováznak egy ideig, majd egymás után leejtik fegyvereiket a földre és feltartott kézzel jelzik, hogy megadják magukat. A köztársaságiak is előmerészkednek a barikádjaik mögül. -Mester a templomot úgy néz ki visszafoglaltuk -jelentem Katarnnak a kommunikátoron keresztül //Jax, ha bele akarsz köpni még a levesünkbe akkor itt a legjobb alkalom//
|
|
|
Post by Jax on Feb 27, 2006 15:15:03 GMT 1
És hirtelen az egyik birodalmi tiszt megszólal. Aki vezette a támadást. - Gyõzni fogunk- és ebben a pillanatban szándékosan elharapja a fogát. Ekkor e fejetekbe felbukkan egy kép a Massasi templom belsejébe egy hatalmas nukleáris bomba van benne feltöltve lombméregel. 5 percetek van mig hatástalanitjátok. - Megfoglak ölni- mondom Kay-nek az agyába- eljövök érted
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 28, 2006 14:58:53 GMT 1
Kicsit meglep a tiszt kijelentése, de a fejemben lejátszódott jelenet még inkább -Alig várom... -üzenem vissza a hangnak A chiss felé fordulok, az õ tekintete is komor, tehát õ is hallota, nem csak én képzelõdtem -Szuper te is hallotad? -Kérdem tõle teljesen feleslegesen Közben az ellenállás összeszedi a Birodalmiak elhullajtott fegyvereit Elindulok a templom belseje felé, s közben megragadom a szájaskodó tisztet és behajítom a templomba. -Te velünk jösz -mordulok rá mérgesen és amint feltápászkodna ismét továbblököm pár méternyit, ezt egészen addig folytatom, míg el nem érjük a bombát. -Hatástalanítsd! -Parancsolok rá -Különben olyan kínok közt fogsz meghalni, amiket el sem tudsz képzelni -Hah! Nem hiszek neked, egy jedi nem ölhet csak úgy -mondja -Az igazat megvalva én még nem is vagyok igazi jedi, most állítottak átt a sötét oldalról, ezért még pár dolgot elnéznek nekem -blöffölök és közben ördögi mosoly fut szétt arcomon. Két karom közt elektromos ívek kezdenek áramlani. A tiszt tekintete zavarossá válik, úgy néz ki, hogy megtört -Na milesz? -mordulok rá ismét. A tiszt tétován a bomba vezérlõje felé nyúl...
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 1, 2006 14:22:33 GMT 1
-Ezt nem veszem be. -mondja a tiszt és visszahúzza a kezét- Így is úgy is meghalok. Nemdebár? Akkor meg miért segítenék nektek? Közben keteg az óra, már csak 3 perc választ el a robbanásig. -A fenébe is! -mondom ingerülten és már indul is akezem, hogy úgy istenigazából megkínozzam, de még az utolsó pillanatban sikerül úrrá lenni érzelmeimen és csak a talajra taszítom. -Van valami ötleted?- kérdem a Chiss jeditõl hátra se fordulva, közben azt keresem miként tudnám valahogy csökkenteni a robbanást. Ahogy a terepet pásztázom észreveszek egy hatalmas sziklatömböt a belsõ udvar közepén. Már csak 2 perc van hátra. Megpróbállom felemelni a sziklát, de túl nagy falat ez még számomra, alig bírom megmozdítani. A sziklatömb csak megremeg, de ennyi az egész. -Elkéne egy kis segítség -nyöszörgöm oda a Chiss-nek, s közben újra belefeszülök, hogy felemeljem a sziklát.
|
|