|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 1, 2006 20:35:30 GMT 1
-Hatástalanítsd-mondta Jerlon a tisztnek és csettintett. A brodalmi üveges szemmel feltápászkodott és merev léptekkel odasétált a bombához. Kinyitott egy panelt, ahonnét 20-25 vékony káábel csuszant elé. Az ember eltépett 3 darabot közülük. A kegyegés leállt. Jerlon elengedte a férfi tudatát, aki döbbentetn konstatálta, hogy a bomba fölött áll és hatástalanította azt. -Teeee!-hörögte és nekiugrott a chissnek. Jerlon felemelte a kezét és a birodalmi megdermedt a levegőben. -Ne próbálkd meg mégegyszer!-figyelmeztette a tisztet majd lenegedte a kezét. Abirodalmi tompa puffanást hallatott, mikor a földre zuhant.
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 2, 2006 18:02:15 GMT 1
Abbahagyom a sziklatömbel vívott harcot és figyelem a jelenetet. Hogy erre a lehetőségre nem is gondoltam, a tudatbefolyásolás, hát persze. Most látom csak igazán, hogy a világos oldal mire képes. Mihamarabb meg kéne tanulnom pár trükköt, mert így, hogy a sötét oldalról van a tudásom fele eléggé meg van kötve a kezem ezen az oldalon. -A templomot véglegesen visszafoglaltuk. -Jelentem Katarnnak -Látom. Szép munka volt. -mondja nevetve a mester A templom bejáratában ott vár minket a mester. -Mint mondtam szép munkát végeztetek. A Birodalom erőit veszteségek árán, bár, de visszavertük. Büszke vagyok rád Kay, hogy uralkodni tudtál érzelmeiden, és szinte végig az erő világos odalán maradtál, ez nagy önfegyelemre vall. -Dícsér meg, bár én inkább kínosnak éreztem ezt az ügyködésemet. Nem baj hamarosan én is teljesen áttállok a világos oldalra és addig gyakorlom, míg mester nem válik belöllem. -Benned kit tisztelhetek? -Fordul a chiss jedihez. -Kétségtelen, hogy a legjobbkor jöttél segítségünkre. És az Erőt is kivállóan kezeled. De még nem ismerlek, pedig elmondhatom, hogy a legtöbb jedit ismerem. Ki vagy? //Gondolom már véget ért az invázió. Ezért a leendőbeli jedik is megkezdhetnék hivatalos kiképzésüket és mestert is kaphatnának (lehetőleg egyet )//
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 2, 2006 18:37:10 GMT 1
-Jerlon Kaikunn-a chiss nem hajolt meg, csupán biccentett egyet-Itt voltam egy ideje, ám az elmúlt néhány hónapot Coruscanton töltöttem. Ezért lehet, hogy nem vagyok ismerős számodra.
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 2, 2006 21:49:44 GMT 1
-Coruscanton? Akkor te padawan vagy? Hát ezért nem ismertelek fel! -Mondja -Induljunk. Már biztosan várnak ránk az akadémián. És gondolom te se csak látogatás miatt tévedtél el hozzánk. -Katarn mester, én a harc során éreztem valamilyen, hüm sötét dolgot, de... -próbálkozom -Már mondtam, hogy nagy haladás volt részedről, hogy ennyire kiszűrted magadból a sötét oldalt. Hogy az igazat megvaljam nem is számítottam rá, hogy sikerülni fog, az a kis mellélépésed a villámokkal meg el van nézve. És egyébbként szólítsatok csak Kyle-nak. -Katarn, akarom mondani Kyle nem erről van szó. Azt éreztem, hogy egy sötét jedi próbál meg velem kapcsolatot teremteni. Azt üzente, hogy eljön értem és megöl. -Érdekes. Azt ajánlom, hogy minél hamarabb beszélj erről Skywalkernek. ő tudni fogja mi a teendő.-mondja töprengve, majd Jerlonhoz fordul- Mit is mondtál, mi célból érkeztél hozzánk? Ki a mestered és most merre jár? Eféle kérdéseket tesz fel Katarn Jerlonnak útközben az akadémia felé. Engem pedig egyre jobban kezd érdekelni, hogy ki lehetett az az alak aki megfenyegetett. Vajon jóll tettem, hogy még ki is hívtam? Valószinűleg nem. Bármit mond is Kyle még sokmindent meg kell tanulnom, hogy jó jedi válhasson belöllem.
//a következőt vagyis a választ már az erdő topikba írd, ott folytatjuk//
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 5, 2006 18:39:41 GMT 1
Jerlon rövid séta után felbukkant a templomnál. Szemügyre vette a hatalmas épüleétet. Érezte, hogy körüllengi a sötét oldal, de ez nem érdekelte tulságosan. Vele volt az Erő. Besétált a Templomba. Az ajtónál semmi nem állta útját.
|
|
|
Post by Jax on Mar 5, 2006 18:50:24 GMT 1
/Luke mondta hogy én vigyem a sztorit holnapig/ Hirtelen morgást hallasz a sötétböl. Elölép egy óriási yavini hüllö legalább akkora mint egy bantha. Hirtelen megszólal a fejedbe egy hang. "Öld meg"
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 5, 2006 23:10:23 GMT 1
-Nem-felelte Jerlon hangosan, majd felugrott a lény hátára, úgy hogy az ne érje el.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 6, 2006 13:40:53 GMT 1
//Én viszem tovább a cselekvényt// Ekkor a szörny elkezd kapkodní érted és a végére látja hogy semmi értelme. A templom belseje felé kezd el rohaní és te még mindig a hátán vagy. Hirtelen elkap téged a sötét erõ érzéke. Egy hang van a fejedben hogy használd ki. Hirtelen Luke hangjád meghallod amit a templomból gondolat átvitel segitségével mond "Ne! Uralkodj a sötét éned feled és használd ki ha kihasználod az nem azt jelenti hogy átálltál hanem ogy használod a teljes erõt." A szörny megriad valamitõl és ledob a hátáról egy hirtelen mozdulattal és elfut sebesen.
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 7, 2006 21:30:33 GMT 1
Jerlon gördüléssel ért földet. -Megtanultam a leckét-szűrte a fogai között, miközben bement a templomba.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 8, 2006 13:06:52 GMT 1
Amint belépsz a templom szentélyébe és már látod is a holokront. Történt egy váratlan esemény amikor megjelent a szelem amirõl Luke beszéllt. Örült nagy orditásokkal feléd közelit - Ki merri megzavarní örökös állmomat. Ó egy Jedi- ezt már más hangnemmel csodálkozva mondja-Egy Jedi jött az otthonomba? Mily meglepetés. A szellem egyre közelit feléd és mondja hogy segits neki hogy ne kelljen bezárva éllnie.
|
|
Darth Blade
Tag
Darth Vegan hű tan?tv?nya, Sith Lovag
|
Post by Darth Blade on Mar 10, 2006 18:03:50 GMT 1
// na most akkor ki viszi itt a sztorit?És mi ez a pangás mostanában mindenütt??? látom jerlon eléggé küzd a jó és a sötét oldal között. Vajon mi lesz a vége? To be continued....//
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 10, 2006 18:10:20 GMT 1
//Én viszem de Jerlon nem naon akar feljönni//
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 11, 2006 17:43:16 GMT 1
//áttírom, hogy oda mentünk//
|
|