Sub-Boards

Board Threads Posts Last Post
No New Posts Dagobah

Dagobán nem él ember. Néha megfordul, de normális ember önszántából nem megy a Dagobára, mivel erõs Sötét Oldal aurája van, és a mocsarak melyek a talajt borítják, tele vannak veszélyes csúszómászokkal.

Moderators: Jax, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vegan

8 60 Barlang
by eyamalo
Sept 3, 2019 8:39:10 GMT 1
No New Posts Mustafar

A Mustafar távol esik a Köztársaságtól, fontosabb kereskedelmi útvonalaktól valamint a civilizációtól is. Éppen ezekért az okokért a bolygó mindig is remek rejtekhelyként volt tudható.
A bolygót elõször a Techno Unió fedezte fel és épített egy állomásozó bázist rajta, hogy a kitermelt vulkáni krátert és fémeket oda szállítsák. Ez a bázis késõbb a szeparatisták rejtekhelyéül szolgált. Anakin és Obi Wan itt küzdött egymás ellen.
A központi bázis összeomlott és a láva betemette a szeparatisták holltestével együtt, így eltünt az a bizonyíték, hogy itt valaha nagy vérengzés volt.

Moderators: Jax, Luke Skywalker, Darth Vegan, Han Solo

5 14 Hypnotist Error
by dfg659t
Mar 17, 2009 10:25:59 GMT 1
No New Posts Geonosis

A Klónháborúk után szinte teljesen átformálódott a bolygó. A geonsisiak szelídebbek lettek és a gladiátori játékukkal tettek szert nagy hírnévre.

Moderators: Jax, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vegan

4 4 Colosseum
by Darth Vegan
Feb 26, 2006 13:15:42 GMT 1
No New Posts Onderon

Ezen a bolygón tanulták meg a Sith tudományokat a Krath vezetõi, Satal és Aleema Keto. Onderon állatai közé tartozik a halálos sárkánymadár.

Moderators: Luke Skywalker, Jax, Han Solo, Darth Vegan

4 29
No New Posts Kessel

A hatalmas aszteroida-öv mélyén elhelyezkedõ Kesselt csak nagy jóindulattal hívhatjuk bolygónak, sokkal inkább egy gigászi aszteroidára emlékeztethet bennünket. A bolygó kietlen, kopár felszínén alig található természetes élet, s mivel a bolygó maga alig bírja megtartani saját légkörét, hatalmas generátorok dolgoznak a lakhatóvá tételén. Már amennyiben a "lakni" szó kifejezi az itt tartózkodók életét. Kessel ugyanis a Birodalom felemelkedése után bûnözõk és politikai foglyok börténévé vált, ahol embertelen körülmények között dolgoztatják õket a híres-hírhedt fûszerbányák mélyén. A bolygót körülölelõ aszteroida-öv és a bolygó biztonsága miatt lehetetlen, Kessel-futamnak is hívott szökés csupán egy embernek sikerült Han Solo-nak.

Moderators: Jax, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vegan

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Manaan

Egy óriási vizel boritott világ ahol a békeszeretõ Shelkatok élnek. A bolygónak nem olyan nagy a jelentösége mint egykor mert a koltot felváltotta a szintetikusan elöállitott bakt.

Moderators: Jax, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vegan

18 27 (VG+79) Avi Diệt Ác Quỷ Trực Tiếp HD 720P
by sasestmakhmijam
May 26, 2021 8:04:03 GMT 1

Egyéb bolygók

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
No threads were found.

Board Information & Statistics

Board Description
Egyéb bolygók
Itt vannak azok a bolygók amelyek nem olyan fontosak mint a többi ami bele került a rendes bolygó topic-ba itt aki akar akármien bolygót létre hozhat.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:39
Total Posts:134
This board has 4 moderators
Members
On This Board
You can create threads.
You can reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.