|
Post by Han Solo on Feb 21, 2006 16:33:16 GMT 1
A Yavin 4 rendszerébe belépõ ûrhajók, flották ide írjanak ha nem landolnak a bolygón
|
|
|
Post by Han Solo on Feb 21, 2006 22:42:40 GMT 1
A 3 csillagromboló az ellenséges flottától kellõ távolságra lép ki a hipertérbõl, Solo tábornok rögtön hívja Ackbar admirálist. -Admirális, hogy állunk?- kérdezi. -Nem túl fényesen,- válaszol Ackbar a Köztársaság vezérhajójáról. -Sokkal nagyobb ez a flota, mint amit vártunk.- -És, támadnak már?- kérdi Han. -A csapataikat már elkezdték a bolygóra szállítani, de a flottánkról eddig mintha tudomást sem vennének, Viszont tennünk kell valamit, meg kell tennünk a kezdõ lépést, különben oda a bolygó.- fejezi be mondandóját az admirális, és már ki is adja a tûzparancsot. Han a 3 romboló élén szintén támadásba lendül...
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 22, 2006 13:04:52 GMT 1
- Han- szól fel holoüzeneten Luke.Most jött a hír megtámadták a Hoth fellett ürállomást ott 18 csillagromboló és kb. 1990 Tie vadász van. A flottát ketté kell szakitaní hpgy mind a kettõ bolygót meg tudjuk védeni ha az egyik helyen is nyernek nagyon nehéz lesz a béke fent tartása. A csillagrendszerek nem hisznek majd a Köztársaságnak. Szerintem Ackbar Admirális vezese az itt lévõ flottát te pedig véd a Hoth-ot vidd magaddal Reeve padawant is. Remélem hogy még nincs túl késõ.
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 7, 2006 14:53:59 GMT 1
A tehersikló hatalmas rázkódások közepette kilép a légkörbõl. Higs-en és rajtam kívül mindenkinek az szalad átt az agyán, hogy ez lesz az utolsó bolygóelhagyási kísérlete. De miután kiléptünk a légkörbõl a rázkódás abbamarad és Higs röfögésszerû röhögése jelzi, hogy ezt is komolyabb baj nélkül megúsztuk. -Szóval Nar Shadda a cél -mondja és közben betáplálja a koordinátákat -Az nem éppen egy paradicsom. Mit akar ott a magatokfalyta csináni?
//Jaden nem nagyon irogat. nem tudod mi van vele?//
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 7, 2006 14:58:21 GMT 1
- Az önt ne érdekelje renben? Jedi ügy és nem önre tartozik hanem csak a Jedi-kre és a Köztársaságra. - Nem kell egybõl így rám förmední-mondja idegesen a pilóta-de kérem változtason hangnemet vagy befucsol a Nar Shada-i út. - Megoldható.Mit tud a Nar Shada-ról? - A Nar Shada a csempészek Corusant-ja minden Hutt-nak szülõhelye. A Birodalom nem tudta megtámadní oly erõs a védelme. A bolygót hutt-ok uralják és kemény kézzel bánnak a lakosággal.
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 7, 2006 15:06:56 GMT 1
-Ezt mi is tudtuk -szólok bele azzal a kötekedõ stílussal amivel még ideutazásom során társalogtam vele -mondj valami olyat, amit nem tudunk!
A tehersikló belép a hipertérbe így Higs elõjön a vezérlõfülkébõl és elénk üget. -Válogas má meg a szavaidot öcsi. Most az én világomban vagy és nem tudom mi gátolhatna meg abban, hogy kiadjalak titeket a Nar Shadda vezetésének, ha megérkeztünk. Itt én vagyok az úr, és ha jót akartok, akkor úgy táncoltok majd, ahogy én fütyülök. -mondja fölényesen
//azt javaslom, hogy folytassuk az ûr topikban a hajó topikjában (St valahányas tehersikló)//
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 7, 2006 15:08:13 GMT 1
//már a Nar Shada-n vagyunk:D//
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 11, 2006 8:23:12 GMT 1
Ahogy kiérünk a hipertérből és meglátom a renszert, köztük a Yavin IV-et eszembe jut az ideérkezésem története. Mit mondjak, egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. De nem vagyok e miatt csalódott. Adolgok sokkal jobban alakultak. Ekkor eszembe jut valami: -Mester mi lesz Higs-el a Shaddán hagytuk, hogy várjon ránk, meg hogy megkapja a fizetését. Nem aggódom amiatt, hogy valami baja eshetne, de mégis a szavunkat adtuk, hogy megtérítjük az utazásunk árát.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 11, 2006 11:35:46 GMT 1
- Szerinted õ ott vár ránk? Elment minket feladní a Birodalomnak. Olvastam a goldolataiban és elment felvette a fejemre járó védijat és most a Kessel-en van és vesz egy pár rabszolgát. Csak akkor fog nagyot nézní ha nem leszünk a Nar Shada-n. A hajó zötykölödve a bolygó felé veszi az irányt. //Folytatás a dokk topicba//
|
|