|
Post by Luke Skywalker on Mar 6, 2006 13:49:29 GMT 1
- Jó ötlet padawanom. Ismered ezt az embert? - Persze mester. - Hogy hivják? - Higs - Uram- mondja Luke- mennyi pénzért tudna minket elvinni a Nar Shada-ra? - Semmiért-mondja dühödten a Higs nevû szeszkazán. - Elvisz minket a Nar Shada-ra-Luke int a kezével és az erõvel befojásolja a pilótát. - Elviszem önöket a Nar Shada-ra - Kay az erõnek nagy a hatalma a tudadtalon fellett. Terjeszd ki az erõt és hatolj be az elméjébe. NEm ütközhetsz nagy ellen állásba csak aazoknál akik érzékelik az erõt vagy olyan erös az idegrendszere mint egy huttnak. Kevés élõlénynek erõsek az idegei. A hutt-okat erõvel nem lehet átvágní csak jó sok pénzzel vagy ha az életét fenyegetik.
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 6, 2006 14:20:42 GMT 1
-Értem mester -mondom, miközben beszállunk a tehersiklóba. Gondolok egyet és a gyakorlatban is kipróbállom a hallotakat. Öszpontostítok, majd megpróbállom befolyásolni Higs-et. Higs megfordul: -Bocsássanak meg az urak elõbbi bunkóságomér, nem tehetek róla, hogy ennyire félnótás vagyok. -mondja majd egyszeriben mintha álomból ébredne bambán néz maga elé. -Mi a fenét kerese itt öcsi, mintha azt mondtam volna, hogy többé nem utazom veled. Takarodj a ... -Aztán újra vált a modora, bocsánatot kér viselkedéséért, majd elindul, hogy levegõbe emelje a gépet. -Tényleg nem volt nehéz bejutni hézakos agyába, bár elrémiszõ, hogy mennyire az -mondom a mesternek, miközben helyet foglalunk.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 6, 2006 14:24:50 GMT 1
- Kay ilyenekre nem szabad használní az erõt. De most fogjuk fel úgy mintha élet-halál kérdés lenne. /Kay gyere már fel msn-re!//
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 6, 2006 14:38:09 GMT 1
Lesütöm a szemem, így visszagondolva tényleg nem jártam el helyesen. -Bocsánat mester, ígérem máskor nem fordul elõ közben alhagyjuk a talajt és elindulunk, hogy elhagyjuk a légkört //nem megy nem vagyok otthon, koleszon vagyok minden hétköznap (csütörtökön astére hazaérek), de most is már mennem kell, holnap 14:10 és 14:45-ig leszek online. Egyébbként az el½bbi botlásom szándékos volt, hogy ne legyek egyszerû tanítvány //
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 6, 2006 14:44:29 GMT 1
-Meg van bocsátva. Honnan is tudhatad volna hogy ez rossz lehet. //Gonodltam//
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 7, 2006 14:51:57 GMT 1
//Folytatás a Nar Shada-n//
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 11, 2006 13:09:50 GMT 1
Lassan a dokk fölé érünk. megkezdjük a leszállást. -Ahogy gondolja mester. Én csakis a becsülrtrmért aggódtam, de ha úgy van, ahogy mondta, akkor kiérdemli majd amit kap az a szemét -mondom,de igazából nincs bennem indulat. Egyre jooban kezdem áttvenni a világos oldal szellemét.
A leszállás után a dokkot védő katonák elfoglalják a hajót és áttveszik az irányítást, meg kell hagyi nem ütköznek nagy ellenállásba. Majd felkészülnek az indulásra, hogy a fővárosba szállítsák a gépet a fegyencekkel együtt.
-Végre itthon -sóhalyt fel Luke -Hová lesz a kövrtkező küldetés? -kérdem ártatlanul -Haj, ez az energikus fiatalság -sóhalyt fel újra, de jóval halkabban -Mondott valamit mester?
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 11, 2006 13:36:30 GMT 1
- Semmit. Majd eldönötm hogy hová menj legközelebb. A mester és a padawan a templom felé veszik útjukat.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 12, 2006 18:04:01 GMT 1
Az újonnan ide hozzot Jedi hajóval mennek a Jedi-k Manaan-ra. - Na ez lenne amivel megyünk-mondja Luke és a hajóra nézz. A hajó fel száll az ûrbe. //Folytatás Manaan Dock-ban//
|
|