|
Post by Luke Skywalker on Feb 15, 2006 12:34:47 GMT 1
Ez a bolygó az új Jedi rend székhelye. A Jedik ide sereglenek küldetésekért de nem mindenki Jedi nem lehet úgy kezdeni kell neki egy mester aki kitanitja hogy jobb Jedi legyen mint bárki. Itt készitjük fel a Padawanokat diplomáciára erõhasználat és a nyers diplomáciára a fénykarddal küzdésre.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 19, 2006 17:12:40 GMT 1
Már lassan húsz perce osonok a sötétben, amikor észreveszem a dzsungelből kiemelkedő épületkoloszust. Az őröket nem nehéz kicselezni. Észrevétlenül besurranok. Pár X szárnyú és robot van csak idelent. Meg kéne tudnom, hogy merre van a lakórész. Már csak azt kéne kitalálnom, hogy hogyan. Ekkor, mintha az istenek is meg akarnának segíteni egy android frissen vasalt ruhákkal masírorik az én irányomba. Az erő segítségével berántom eg X-szárnyú mögé és áramütéssel kiégetem az áramköreit. Ezek után keresek magamnak egy padawan öltözéket és belé bújva elindulok a lift felé. A robotoktól inkább nem kérek tanácsot, az adatbankjukban úgysem találnák meg a képem, így nem játszhatom ki őket, de egy embert még sikerülhet áttvernem. Legjobb lenne összefutnom a személyzet valamely tagjával, hogy beadhassak neki valamien maszlagot és, hogy elkísértessem magam a hállótermekhez.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 19, 2006 17:57:14 GMT 1
/Most Kyle Katarn-nal vagyok/ - Állj padawan-közelebb megy hozzá és észre veszi hogy õ nem az Akadémiához tartozik. Ki vagy és mit akarsz?
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 19, 2006 21:16:26 GMT 1
Már fel is fedeztek, gyönyörű. Amikor megfordulok majdnem leesik az állam, egy jedi lovag és nem is akármilyen. Maga a Kyle Katarn. Ilyen az én formám, ettől már csak az lenne nagyobb gáz, ha maga Skywalkerel futottam volna össze. Őt bizony nem lesz könnyű átverni. Hogy is mondta Feren? Hideg fej, kiűriteni a gondolatainkat egyé válni a kiválasztott személyel. Még jó, hogy előre felkészültem és több "személyiséget" is kreáltam az útra. Már ki is választottam a megfelelőt, egyenesen jóll jön hozzá az előbbi meglepődésem. -Hát ez nem lehet igaz -kezdek bele az ámításba -Maga a nagy Kyle Katarn. Hát ezt életemben nem hittem volna, hogy rögtön az első nap egy legendával futok össze. Most érkezett a gépem és gondoltam, hogy mielőtt bejelentkeznék széttnézek az akadémián. Tudom, hogy nem kellet volna, de nem állhattam meg a dolgot. -ezt mind egy szuszra mondom el, amivel ki is vívom a mester figyelmét, közben tenyerembe csúsztatom a teleszkópos botot. -Még egyszer kérdem ki vagy és mit akarsz -kérdezi -ó én ostoba még be sem mutatkoztam. A nevem Dex, Dex... -közben felé nyújtom a karom, ő el is fogadná, amikor hirtelen visszarántja -Mára nem is vártuk semilyen új növendé... -már nem tudja befelyezni a mondatot, igaz, hogy érzékeli a veszélyt, de a rogó a teleszkópos fémbotomban gyorsabb mála és gyomorszájon találja, amitől térgyre esik és a gyomrát markolássza //bocs, hogy kivontam egy kis időre a forgalombó, de szerintem így egy kicsit érdekesebb lesz a dolog// -Bocs, ne vedd zokon, de útban voltál öreg. Vedd úgy, hogy roszkor voltál rosz helyen, és ez a legjobb jedikkel is előfordul -Hogy a... -jön ki belölle a nyögés -Ezt azért magammal viszem -mondom és magamhoz rántom a fénykardját
Ebben a pillanatban padawanok egy csoportja fordul be a folyosóra. A menetet egy meglehetősen csinos lány vezeti. Pillanatok alatt felméri a helyzetet és előrántja fénykardját, példáját a többiek is követik. -Mi történt Kyle mester, nincs semmi baja -Semmi gond Kris, semmi olyan amit ne tudnék megoldani -válaszolja Ekkor felfedezem a tanoncok közt azt a két nyápicképű fickót akik végeztek a nagybátyámmal. Én is felkattintom az imént szerzett fénykardot és rájuk mutatok. -Ti ketten megöltétek a bácsikámat -morgom -Te tudod miről beszéll -kérdezi az egyik a másiktól -Azt hiszem arról a rohadt Sitről lehet szó, akit egy hónapja tettünk el láb alól -Ja amikor le kellett szálnunk azon a szeméttelep bolygón. Ide figyel öcsi, tedd azt le, mert még kárt teszel magadbam -Igen és az a szemét zsebtolvaj megérdemelte a sorsát Szóval így szerezte a pénzt az öreg -Majd meglátjuk ki fog megsérülni gennyládák -Kapjuk el a férget -mondja az egyik és már meg is indulnak felém Ekkor váratlan dolog történik, az elöl haladó lány, akiről szépen megfeletkeztünk hátralöki a fiúkat és kiragadja a kardot a kezükből -Hogy nem szégyellitek magatokat -korholja le őket, de még nincs vége. Most hozzám jön és lekever egy hatalmas pofont. Nem is tudom, hogy mi ütött belém, hogy hagytam. Teljesem ledöbbentem a dologtól
//remélem jólsikerült ez a jelenet és nem bánod, hogy áttvettem egy időre az irányítást, ja és ideje engem is kivonni a forgalomból. Hajrá Kyle //
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 20, 2006 13:49:13 GMT 1
Most egy másik mester is belép az ajtón maga a nagy Kyp Duron. - Ki vagy te és mit akarsz? Shit vagy Sötét Jedi annyi biztos hogy te nem vagy Jedi.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 20, 2006 17:46:59 GMT 1
-Méghogy Shit? Én? Soha! -Köpök egyet a padlóra -Utállom a beképzelt férgesét. Csupán akadt egy kis nézeteltérésünk az urakkal, azt jöttem rendezni. De hogy válaszoljak a kérdésre Kay Rix a valódi nevem és egy kitaszított Feren nevő jedi padawanja voltam, aki mellesleg a nagybátyám volt. És ez a két tapír megölte, hát ezért vagyok itt, hogy bosszút álljak.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 20, 2006 17:52:37 GMT 1
- Igaz ez?-kérdi mérgesen Kyp. - Igen valami marhaságot akart ránk sózni de rájöttünk hogy semmit sem ér.-mondja idegesen az egyik padawan. - Mit kaptatok?-kérdezi Kyp. - Egy állitólagos holocron-t. - Kié volt? - Yoda mesteré. - Hadd nézzem csak. Átnyujtja neki a holokron-t. Kyp figyelmesen megvizsgálja. - Ez Yoda mester holokron-ja. -Ti ketten ezennel ki vagytok taszitva a rendbõl egy ártatlan embert öltetek. Örüljetek hogy nem öletlek meg titeket helyben meg egy rankorn-nal.-mondja mérgesen a mester.Aztán nem lesz olyan mérges.-Nem tudom hogy kifejezni sajnálatom kérlek bocsás meg ezeknek a Hamis Jedi-knnek.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 20, 2006 18:04:05 GMT 1
Lekapcsolom a kardot, kis vigyor fut végig az arcomon. -A bocsánatkérést nem fogadhatom el, mert nem te vétettél ellenem hanem ez a kettő. Tőlük szeretném hallani. Lényegében jobban sikerült a dolog, mint várni reméltem volna. Túl kegyes büntetés lett volna ezeknek a halál. Most, hogy valószínűleg elvesztették valóravált álmuk, hosszú szenvedésre lettek ítélve, remek. -Viszonyt én bocsánatkéréssel tartozom, hogy így betörtem ide és hamisan ítéltem meg a jediket. Nem beszélve Kyle mestert ért sérelmet. Már tudom, hogy a tisztességes utat kellet volna választanom. Sajnálom.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 20, 2006 19:11:10 GMT 1
- Nem halotáttok kérjetek bocsánatot ha nem kértek akkor mehetek a Tatuinra kutatní. - Bocsánat hogy megöltük a nagybátyád nem érdemelte a halált.-mondják lesütött szemmel a Padawan-ok. - Kérdezhetek valamit te Jedi vagy mert te olyan jól küzdesz mint ez a kettõ egymáshoz rakva. Ha ilyen jól küzdesz akkor állj be a Jedi-khez kérlek.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 20, 2006 19:42:33 GMT 1
//"Kérlek?" nem tudom mennyire illik ez egy jedi mesterhez, de ha már ilyen szépen kéri// -Ami igaz az igaz. A nagybátyám megtanított erre, arra, de képzésemet még nem nyilvánította véglegesnek. Ezért úgy áll a helyzet, hogy mester nélkül maradtam. Gondolkodom egy ideig, felhalmozom a prot és kontrát, majd végül a maradás mellet döntök. Elvégre mit veszthetek vele. -Nekem lenne tisztesség, ha beléphetnék a rendbe -válaszolom, csak később meg ne bánjam, ki tudja mi mindenről kell majd lemondanom e miatt, de legalább továbbfelylesztem a tudásom
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 20, 2006 21:17:45 GMT 1
- Ez jó hír egy jó Jedi nem árthat a Jedi rend nevének.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 20, 2006 23:00:08 GMT 1
-Köszönöm -mondom és áttnyújtom Katarn mesternek a kardját Na most jön a lecseszés -gondolom -Nagyon haragszik rám mester? -kérdem tőle közben behúzott nyakkal és bízom benne, hogy nem harapja le a fejem
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 21, 2006 6:53:59 GMT 1
- Nem én is tettem már boszuból dolgokat. De legközelebb ne engem hanem Kyp-et üsd le.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Feb 21, 2006 7:01:28 GMT 1
/Most ujra Luke vagyok/ - Minden Padawan a bolygó ellen támadás várható Kyle te vezeted a földí csapatokat. Kyp a Padawan-okkal menny el Corusant-ra hogy biztonságba legyenek kivéve Kyle Reeve-t. Lovagok mindenki fogjon fénykardot és mennyetek a felszinre ez parancs és védelmezétek a bolygót minden erötökkel.
|
|
|
Post by Kay Rix on Feb 21, 2006 8:46:50 GMT 1
-Hallotátok padawanok, készüljetek a bolygó elhagyására. Várj Kris! -szól a lány után Kyp Duron -Te vezesd Kayt a fegyveraktárba, és szerezzetek neki egy fénykardot. A többiekkel az épület előtt várunk. -Miért mindíg engem kell ugráltatni? -sóhajt fel -Na gyere Pár percnyi gyors séta után megérkezünk a raktárba. Igyekeztem megjegyezni az utat, úgy vélem sikerült is. -Itt mindent megtalász amire szükséged lehet -mondja, majd váratlanul hozzáteszi -Tényleg elintézted volna azt a kettőt? -Valószínűleg, de mért fontos most ez? -Közben a fegyverek között válogatok -Csak azt nem értem, hogy gondoltad, hogy sikerülhat a terved -mondja a fejét csóválva Kezd bosszantó lenni ez a f*ggatás ezért úgy döntök, inkább megszabadulok a jelenlététől -Amikor az embernek a bosszún jár az esze ilyen apróságokkal nem törődik, egyébbként várnak rád és azt hiszem egyedül is visszatalállok -Ahogy gondolod -mondja felhúzott orral -Az erő legyen veled! -Mi? Ja, persze. Veled is! -Na végre lekopott. Nem tudom miért de a libabőrt hozza a hátamra, vajon miért? Na mindegy ezeket elviszem. -kiválasztok egy Fireband típusú kékszínű fénykardot, pár gránátot és egy lézervetőt. Aztán előhúzom a padawan ruha alá rejtett öltözékem és bele bújok. Mindjárt kényelmesebb. És már szaladok is visszafelé. A bejárat előtt Katarn mester vár rám türelmetlenül. Kyp a padawanokkal úgy néz ki, hogy már elindult, mert nyomukat sem látni -Hol lófráltál idáig? -kérdi tőlem kicsit mogorvábban a szokásosnál -Az a helyzet, hogy egyszer eltévedtem, és... -De közben volt időd áttöltözni, mi? -majd mosolyogva hozzáteszi -Gondolom ezért külted el Krist -Nem, az a helyzet, hogy... -Nem érdekes, induljunk
|
|