Darth Blade
Tag
Darth Vegan hű tan?tv?nya, Sith Lovag
|
Post by Darth Blade on Mar 10, 2006 15:54:21 GMT 1
Itt él Krayt, 1 sárkány...
|
|
|
Post by Darken Keinar on Mar 10, 2006 16:54:21 GMT 1
Több órás gyaloglás után végre megérkeztünk. Egy hatalmas barlang bejáratánál álltunk. A barlangból a bûz mellett sötét erõ is áradt. Lassan elindultunk a bejárat felé. A buckalakók megtorpantak. -Ha bementek a biztos halál vár rátok. -Azt te csak hiszed. -mondja Blade. -Tõlem bemehettek, de fegyver nélkül. Sajnálom, de ez a parancs. A buckalakók fenyegetõen felemelik a fegyvereiket. ~Még nem tudod, hogy mekkora hibát követsz el.~ Ökölbe szorítom a kezem, és az erõre koncentrálok. A buckalakó felemelkedik, és fuldokolni kezd. A többi ilyedten hátralép, majd felemeli a fegyverét. Blade felemeli az elsõ ötöt, és nekidobja a többinek. A buckalakók elestek, mi pedig elõkaptuk a kardjainkat. Könnyû dolgunk volt. 20 másodperc sem telt el, és a buckalakók halottak voltak. Azonban túl nagy zajt csaptunk. Hirtelen dübörgés hallatszik, és reng a föld. Egy hatalmas, és félelmetes lény bontakozik ki a barlang sötétjébõl...
|
|
Darth Blade
Tag
Darth Vegan hű tan?tv?nya, Sith Lovag
|
Post by Darth Blade on Mar 10, 2006 17:07:30 GMT 1
A sárkány hatalmas volt. Volt egy kis szerencsénk azzal, hogy tüzet Nem fújt. Támadásba lendült. Mi elugrottunk előle. Dobáltuk rá a fénykardokat. A Dagobah-i szörnyen több sebet ejtettek kardjaink. majd megpróbáltuk z erőt használni de sikertelen volt. Felugrott Darken a hátára én pedig eltereltem a figyelmét. Teljesen beleszúrta a szörny hátába a kardját, de az nem szúrta át még a bőrét se teljesen, így nem is fájt neki, inkább csiklandozta! -Vmit ki kéne találni-kiálltotta nekem. -Igazad van!-és ekkor rájöttem. Csapda kell. hasonlóan mint a Dagobahn: -Rá kell omlasztanunk a barlangot! Gyere le a hátáról!-kiálltottam, majd rögtön ott termett. -Rendben. Koncentráljuk az erőnket arra a sziklára! Mutattam rá egy elég éles végű, a plafonból kiálló sziklába. Amíg ezt csináltuk a szörny még a hátával volt elfoglalva. Úgy fél perc után a szikla megmozdult, majd kiszakadt a helyéről. Telibe kapta a szörnyet, majd földrengés következett és úgy 600 szikla zúdúlt rá. Mi épp elég távolálltunk tőle, de még mi is ugrálgattunk, hogy kikerüljük a nálunk akár 10szer nagyobb sziklákat. Mikor vége lett az egésznek a szörnyt teljesen betemette a barlang. Intettem Darkennek, hogy kezdjük el a kövek leemelését a szíve hlyénél. Belekezdtük a munkába....
|
|
|
Post by Darken Keinar on Mar 10, 2006 17:22:58 GMT 1
A hatalmas kövektõl nagyon elfáradtunk, de amint haladtunk befelé, kezdett elmúlni a fáradtság. -Ennek a szívnek is olyan lehet az ereje, mint az elõzõnek. -mondom. -Valóban. De sokkal erõsebb nála. Most egy hatalmas szikla következett, amit csak együtt tudtunk megmozdítani. Mögötte megláttuk a sárkány oldalát. Odamentem, és hosszas fáradozás után sikerült egy lyukat vágnom az oldalába. -Most én jövök. -szóltam hátra Bladenek, majd undorodva bemásztam a sárkány hasába. Irtózatosan büdös volt. Alig tudtam megállni, hogy ne hányjam el magam. Az erõ segítségével visszatartottam a lélegzetem. Hamarosan megtaláltam a szívét. Áradt belõle a sötét oldal. Erõsebbnek éreztem magam mellette. Kivágtam a szívét, és kicipeltem a szörnybõl. Nagyon nehéz lehetett a méretébõl ítélve, de alig éreztem a súlyát. Kiérve örültem, hogy végre vehetek levegõt. Elindultunk a hajóhoz, messzire elkerülve a buckalakók táborát.
|
|