|
Post by Han Solo on Feb 21, 2006 16:41:50 GMT 1
Bárok, és dokkok, nagyjából ez jellemzi ezt a várost a sivatag közepén
|
|
Darth Blade
Tag
Darth Vegan hű tan?tv?nya, Sith Lovag
|
Post by Darth Blade on Mar 8, 2006 17:55:08 GMT 1
Mikor kiléptem a dockból hasonló érzésem támadt mint a Bespinen. Itt is a nyomr, fejvadászok, rabszolgák, kereskedők tömegei tanyáztak... Bementem az egyik kocsmába és leültem a pulthoz. A csapostól kértem 1 italt. Miközben ittam szétnéztem. A galaxis talán legostobább lényei voltak bent a kocsmában. Odahívtam magamhoz a csapost és megkérdeztem tőle: -(1 kicsit rásegítettem az erővel, hogy válaszoljon) -Nem látott errefelé Jediket? -Jediket? Hmm... Attól függ mennyit ér neked.~fnébe egy újabb olyan lény akire nem hat az elmetrükk~ -Mondjuk 200at. -Rendben. A város szélén vannak, védik a várost a Huttoktól. Állítólag le akarják rohanni ezt a porfészkét Hahahaha! Nem fog nekik sikerülni. -Majd meglátjuk-mondtam és kifizettem. Elindultam a város széle felé. Ahogy haladtam egyre kevesebb ember volt az utcán. Egyre jobban éreztem a jediket.....
|
|
Darth Blade
Tag
|
Post by Darth Blade on Mar 8, 2006 18:06:30 GMT 1
A város szélére érve nem volt ott senki. úgy 200 méterre tőlem megláttam a jediket. Az egyik evett, a másik őrt állt, a 3. pedig pihent. Közelebb mentem hozzájuk. Úgy 100 méterre tőlük észrevettek, azonnal felkészültek a harcra. Én is ledobtam köpenyem és csuklyám majd bekapcsoltam kardjaimat. Elkezdődött. 3 1 ellen kicsit rossz szám, de bíztam az erőben és hogy nyerek. A harc kemény volt. Alighogy elkezdtük az egyik máris leszedte majdnem a fejem. A következő pillanatban az egyik kardommal az egiket, a másikkal a másikat tartottam vissza. Le kellett nyomnom mind2őjüket egym kézzel +kivédeni a 3. támadót. A 3. épp támadt, én ekkor belerúgtam, majd ellöktem 10 méterre, hogy időt nyerjek. Majd a fénykardjaimat kiszabadítottam, és szaltóztam eggyett, úgy hogy mögéjük kerüljek. Hiába. A 3. épp visszaért és nekem 3 embert kellett visszavernem. Ekkor hatalmas kardpárbaj keletkezett. Kapkodtam a kezemt, hogy kivédjem csapásaikat. Hirtelen az 1ik elég erősen rácsapott a 2 kardomra. Próbáltam visszanyomni a kardját, de inkább ellöktem. Aztán a másikat is ellöktem rögtön amely épp azt nézte hogy repül társa. A harmadikkal pedig minden eddiginél erősebben elkezdtem csatázni. Szépen védekezett, de lassú volt. Kiütöttem a kezéből kardját és megöltem. A kardját magamhoz vonzottam és elraktam souvenirnek. //már 2 jedi kardom van! //...... Ekkor épp odaért a másik 2...
|
|
Darth Blade
Tag
|
Post by Darth Blade on Mar 8, 2006 18:13:13 GMT 1
Újra védekezésbe kezdtem az egyik igencsak erősen támadott így társát ellöktem hogy vele tudjak foglalkozni.Nagyon erős volt. Nem lehet messze a mesteri címtől. De vmi elterelte a figyelmét, ezt kihasználva ellöktem. A másik épp visszaért és nem figyeltem. Ellökött. //bosszút állt a sok lökdösésért ;D //. Rámugrott, de épp jókor kapcsoltam vissza fénykardjaimat. 2 centi választott el a fejvesztéstől. Belerúgtam. //fájt neki, érzékeny pontot találtam el //. Majd kilöktem fekve kezéből fegyverét és szépen 3felé vágtam. Az újabb szuvenír kardot elraktam. Már csak a mester szintű volt hátra. Csak......
|
|
Darth Blade
Tag
|
Post by Darth Blade on Mar 8, 2006 18:22:32 GMT 1
Nagyon erős volt. De már elegem volt belőle. Erőt gyűjtöttem és minden erőmmel támadtam. A sötét oldal erősebb! A két kard se volt hátrány. Fél órán át döntetlennek látszó párbajt jáccottunk, majd ellöktem, de kivédte, majd ő próbálta de neki sikerült.... A földön fekve rögtön láttam hogy felém ugrik elég magasból....Naggyon erősen összecsapódtak a kardjaink. Egyfajta erőhullám ment végig a területen. Nagyon erős volt. Kicsit elvonta mind2őnk figyelmét. Sajnos ő hamarabb kapcsolt. Így fekve igencsak nehéz kivédeni... Pár miliméterre a hasamtól suhant el a kardja. A ruhámat magégette.... Ekkor b-e-p-ö-c-c-e-n-t-e-m és minden erőmet rászabadítottam, hogy megfojtsam! Felemeltem és hihetetlenül erősen szorítottam a nyakát. Nem tudott védekezni. Éreztem magamban az erőt! Hogy átjárja a testem. Vihar támadt egyik pillanatról a másikra, majd úgy el is ment. Akkor láttam, hogy ernyedtten esik a földre a teste. Felvettem fénykardját, elmentem a köpenyemért majd visszaindultam a Dockba....
|
|
Darth Blade
Tag
|
Post by Darth Blade on Mar 8, 2006 18:25:51 GMT 1
Az úton belebotlottam egy híres fejvadászba és idegességembe őt is megfojtottam majd begyűjtöttem fegyverét és pénzét (15000). Ezután beültem az egyik Dock melletti kocsmába és ittam pár italt majd nem volt kedvem kifizetni és az erőt használtam, hogy ne is kelljen.... -A ház vebdége vagyok-mondtam -A ház vendége ön uram-mondta a csapos. Ideje visszaindulnom a Dockhoz majd visszamenni a Korribanra....
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 9, 2006 6:45:17 GMT 1
//Ilyet csinální. A Sith-ekrõl van egy megállapitásom: csórók:)//
|
|