Sipulusz
Amatõr
Megboldogult Jar-jar unoka?ccse, gungan katona.
|
Post by Sipulusz on Mar 2, 2006 18:25:47 GMT 1
Sipulusz vagyok!
23 éves Gungan És Jar-jar unokaöccse!!! ;D Van egy dárdám meg egy íjam. Öltözetem tipikus gungan katona öltözet
A Naboo bolygón születtem, gungan vagyok a víz mélyérõl. Ismerem Jar jar-t, ő a bácsikám. Analfabéta vagyok, de osztályelsõ. ;D Egyszer kiszöktem a suliból, ám belénk kötött pár fajtárs. Meg akartak verni, de én okosabb voltam mint õk, ezért elfutottam. Ahogy felnõttem beálltam katonának. Amikor jöttek a birodalmiak, akkor a királyt pár katonával, tanárral, gyerekekkel és egy Jedivel együtt elrejtették egy titkos barlangba, ahol a birodalmiak nem találtak rájuk. Én is a katonák közt voltam. Összebarátkoztam a Jedivel, és õ engem megtanított írni és olvasni. 20 évesen!!! ;D Ennyit rólam. A Naboo bolygón kezdek.
|
|
|
Post by Han Solo on Mar 2, 2006 18:44:27 GMT 1
Na, hát érdekes történet, bár kicsit kurta, és nem tudom hogy egy gungan hogy fog aktívan részt venni a játékban, mindenesetre érdekes történetek jöhetnek ki belõle. viszont amit kérnék, hogy legyen kép. aztán alá rövid leírás, ahogy azt kell. Ha ez megvan és a kollégáknak sincs ellenvetése mehet a játék.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 3, 2006 6:50:56 GMT 1
Na kezdjük - Olvasd el a többi elõtörténetet. - Legyen meg a faj nem forma - Sajnálom Gungan még nem lehetsz mert akkoribban nagyon kevés volt a Gungan - Olvasd el az elõtörténet irási szabályokat. - Bövebben térj ki arra h. a Birodalom ellõl h. szöktél meg.Mert ilyenkor bujdosní kellett sajnos a Gungan fajnak - Te 69 éves v.? Mert Jar-jar akkor volt iskolás. - A Gungan-nak nagyon kidolgozott elõtörténet kell ha megcsinálod akkor játszhatsz.
|
|
Darth Blade
Tag
Darth Vegan hű tan?tv?nya, Sith Lovag
|
Post by Darth Blade on Mar 10, 2006 17:55:13 GMT 1
//Luke ennyire ne told le!// Bár sztem is bővebb lehetne. Egész jó töri. Csak ez a Jar-jar télleg nem jön bele. Vagy te ilyen Yoda style vagy hogy akár 900 évig is élni fogsz? ;D Ja és írd le hogy pontosan mi szeretnél lenni. Mittomén fejvadász vagy katona vagy jedi vagy sith (utóbi 2nél nem nagyon ismerek gungant, de lehet hogy te leszel az 1. ;D ) stb.....
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 10, 2006 17:59:17 GMT 1
Számolj utána! Jar-jar 25 éves volt amikor a Nabooi csata volt. A klónháborúk allatt akkor 42. A Birodalom végekor 62 év és a játék 7 évvel a befejezés után játszódik.
|
|
Darth Blade
Tag
|
Post by Darth Blade on Mar 10, 2006 18:20:11 GMT 1
Sztem jar-jar nem sokkal a birodalom alakulása után meghalt. Sztem. Csak azért következtetek, mert a birodalmiak üldözték a gunganeket és akkor jar-jar corusantba volt mint képviselő, így könnyen megölhették...
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 11, 2006 6:11:45 GMT 1
- Jó de ha azt számitod h. mikor volt iskolás Jar-jar. Akkor?
|
|
Sipulusz
Amatõr
|
Post by Sipulusz on Mar 11, 2006 9:27:54 GMT 1
Leszálnátok már szegény Jar jar ról? ;D
|
|
|
Post by Darth Vegan on Mar 11, 2006 9:30:22 GMT 1
írd meg az elõtörténeted
|
|
Sipulusz
Amatõr
|
Post by Sipulusz on Mar 11, 2006 9:41:26 GMT 1
megvolt! ;D
|
|
|
Post by Darth Vegan on Mar 11, 2006 9:43:06 GMT 1
hát, alakíts még rajta
|
|
Sipulusz
Amatõr
|
Post by Sipulusz on Mar 11, 2006 9:45:16 GMT 1
H meg mondod, hogy mit, akkor boldogan.
|
|
|
Post by Darth Vegan on Mar 11, 2006 9:46:23 GMT 1
Nézd meg a többi elõtörténetet és egy kicsit igényesebben formáld át pl: az üdv! nem kell oda.
|
|
Sipulusz
Amatõr
|
Post by Sipulusz on Mar 11, 2006 9:47:59 GMT 1
Párat már elolvastam...
|
|
Darth Blade
Tag
|
Post by Darth Blade on Mar 11, 2006 16:03:03 GMT 1
Látom maradtál 70 éves ;D
|