|
Post by Kay Rix on Mar 5, 2006 8:44:07 GMT 1
Kicsit gondolkodom, majd a köv. válaszolom: -Mivel alig ismerem a jedi mestereket, és főleg azt se tudom, hogy melyikőjuk szabad, lemondok a választás lehetőségéről. Ahhoz a mesterhez szegődöm, aki elválal, ahogy szokásos.
//a besorolás után// -Gyere megnézük mi bújik meg benned -mondja Katarn és elindul az ajtó felé, én meg követem
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 5, 2006 10:41:09 GMT 1
- Jó akkor te leszel az én egyik tanitványom Kyle-szóll utána Luke-.ha elvégezted az erõkurzosod lesz neked egy feladatom. A Nar Shadara kell mennünk mind 2-önknek. Két hete oda küldtem egy Jedi lovagot és nem tért vissza és nem adott életjelet sem. Azt gyanitom hogy az ottani Hutt rabszolgahajcsá elfogatta. Ha nem hozzuk ki abból politikai botrány is lehet úgyhogy gyorsan fejezd be majd az erõkurzusod!
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 5, 2006 10:49:02 GMT 1
//Kösz a képet de elég pixeles xD van egy jó chiss képem, majd beteszem mindjárt.//
-Rendben mester, bár nem örülök a társaságnak. Hol találom ezt a Jadent?
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 5, 2006 10:54:30 GMT 1
- Õ már az ajtónál várakozik. Ja és még valami, ha ezt a küldetést teljesited lehet hogy Jedi lovagá ütlek. A templomban nagy a Sötét oldal ereje. Óvakodjatok Exel Kun szelemétõl óvakodjatok õ volt az egyik legerösebb Sith de õ mára csak egy szellem de még mindig nagy a hatalma.
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 5, 2006 12:37:01 GMT 1
A gyakorlás nagyon tanulságos volt számomra. Felébresztett bennem olyan erőket amikről eddig nem is tudtam, hogy léteznek. A gyakorlás során az energiámat főleg a fénykardal való harc tökéletesítésére, a telekinetikára, valamint a körülöttem lévő éllő és élettelen dolgok érzékelésére öszpontosítottam és elméletben sikerült összeállítanom egy olyan bizar harcstílust ezek kombinációjából, amit nem minden nap lát az ember. Alig várom, hogy gyakorlatban is kipróbálhassam az elméletet.
Kopogtatok, majd belépek Skywalker szobájába, immár egyedül. -Végeztem a gyakorlással mester -térek rögtön a tárgyra -Katarn mesternek dolga akadt, de egydül is visszataláltam. Készen állok a következő próbákra
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 5, 2006 13:25:21 GMT 1
-Egy szellem...szeretnék egyedfül menni.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 5, 2006 13:36:39 GMT 1
- Rendbe akkor te menny egyedül. Kay és Jaden akkor velem jönnek a Nar Shadara felkutatní az elveszett Jedi lovagot. /Jerlon te menny a massasi templomhoz leszek én ott a mesélöd. Kay, Jadan nekünk meg a Yavin Dock-nál folytatás./
|
|
|
Post by Jerlon Kaikunn on Mar 5, 2006 15:28:09 GMT 1
Jerlon meghajolt, majd elhagyta a termet. A massasi templomok felé indult.
|
|
|
Post by Luke Skywalker on Mar 12, 2006 16:10:57 GMT 1
//Megérkeztünk// - Padawanok-szól Luke- amig el nem felejtem kaptattok egy szobát. Gondolom tovább akartok maradní. A Manaan-on elrabolták az egyik párt vezérét. A párt a konkurenciára gyanakszik. Oda hivták minket hogy deritsük ki az ügyet. Jaden , Kay ti jösztök velem a Manaan-ra!
|
|
|
Post by Kay Rix on Mar 12, 2006 16:25:34 GMT 1
-Mind a hárma? Ennyire súlyos az ügy? Mikor és mivel megyünk? -kérdem
|
|